На Донеччині публічно побили матір загиблого воїна АТО
Україна

На Донеччині публічно побили матір загиблого воїна АТО

20 серпня 2015, 18:32
0
1
Сподобалось?
1

Жахає те, що факт мав місце на підконтрольній Україні території у місті Красний Лиман. Тут у маршрутці на очах у доньки попутниця напала на 62-річну матір Володимира Бражника, який добровільно пішов врювати і загинув під Іловайськом 29 серпня.

Про це повідомляє «Обозреватель».

«У маршрутці з нами виявилися підлітки з футбольного клубу «Олімпік» (Донецьк) та їх тренер. Вони всю дорогу розповідали, які у них в Донецьку хороші «ополченці» і як вони ненавидять «укропів» та «нациків». Розповідали, як добре живеться в Донецьку, а тут хтось із пасажирів сказав: «А ось сидить мама фашиста». Одна жінка схопила маму за чорний жалобний шалик з криком: «Ти народила нацика!». Схопила за шию, за обличчя – все обличчя було подряпане і руки в ранах. Я відтягувала жінку-нападницю, а вся маршрутка спостерігала. Діти по 15-16 років – сміялися. Тренер не зробив їм зауваження», – розповіла сестра загиблого воїна Галина Бражник.

Цей жорстокий інцидент трапився 6 червня. Співробітники міліції, які прибули на місце події, зафіксували факт побиття. Однак донині слідчі дії не проводилися. А коли мати загиблого в АТО героя прийшла з'ясувати, чому не йде розслідування, її просто не пустили.

«13 серпня 2015 мама пішла в Краснолиманський міський відділ міліції, хотіла потрапити до слідчого або до начальника, дізнатися, як же просувається справа. А там 4 мужика сиділи на вході, і сказали їй: «Що ти хочеш, він вже давно похований. Іди, баба, звідси». Зверталися «на ти» до моєї мами, якій 62 роки. До слідчої не пропускали. Сміялися в обличчя, казали: «Я тебе пропущу, а ти там на неї накинешся». Мама обурилася, сказавши, що вона мати героя і вимагає до себе поважного ставлення, і почула: «Іди звідси». Коли я з приводу цього випадку звернулася до керівництва Краснолиманського МВ, мені начальник відповів, що такого просто не може бути. Моя мама плаче кожен день і каже: «Невже мій син загинув, щоб цей бєспрєдєл і далі продовжувався?», – обурюється Галина Бражник.

36-річний Володимир Бражник жив і працював у Донецьку, у нього був свій бізнес – бронювання і продаж авіаквитків корпоративним клієнтам. Після того, як Донецький аеропорт був захоплений терористами, він кілька місяців допомагав українській армії як волонтер, а потім пішов добровольцем в загін Тимура Юлдашева.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися