Бойовики вже навіть не маскують переміщення техніки і відкрито обстрілюють населені пункти на Донбасі
Україна

Бойовики вже навіть не маскують переміщення техніки і відкрито обстрілюють населені пункти на Донбасі

28 серпня 2015, 11:26
0
0
Сподобалось?
0

Артилерійські підрозділи і бронетехніка бойовиків відкрито посеред білого дня проводять марші, займають вогневі позиції та здійснюють обстріли безпосередньо «в першій лінії». Особливу активність російсько-терористичних військ упродовж доби фіксували поблизу Донецька і на південь від нього, а також на приморському напрямку, інформує «Інформаційний спротив».

Зокрема, протягом доби терористи відкривали артилерійський і мінометний вогонь по орієнтирах і цілях у районі Авдіївки (прицільний вогонь вели, зокрема, по північних околицях цього населеного пункту й по Авдіївському коксохіму). Вогневі удари з 120-міліметрових мінометів і «Градів» завдавали по позиціях сил АТО і цивільних об’єктах на підходах до Опитного. Також обстріли велися по позиціях українських військ між н. п. Каменка та Веселе, північніше від Авдіївки. Короткий вогневий наліт із 122-мм артилерії був здійснений на північну околицю н. п. Новгородське.

Крім того, в районі населених пунктів Старогнатівка, Новогригорівка, Гранітне терористи протягом доби вели активні артилерійські обстріли, неодноразово завдаючи вогневих ударів 122- та 152-міліметровою ствольною артилерією по передових позиціях українських військ. На цій ділянці обстріли ведуть дві артилерійські групи бойовиків трибатарейного складу кожна, про зосередження яких поблизу Староласпи та Краснопілля (на північ від Тельманового) раніше повідомляла група ІС.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися