Російські окупанти планують на 1 вересня масові убивства дітей у прифронтових містах
Україна

Російські окупанти планують на 1 вересня масові убивства дітей у прифронтових містах

30 серпня 2015, 12:14
0
0
Сподобалось?
0
Вчора волонтерам InformNapalm були передані розвіддані, згідно з якими простежується підготовка російських терористичних сил до реалізації великомасштабної кровопролитної провокації.
 
«Першим відділом розвідки ДУК ПС отримана інформація про те, що 1 вересня російські окупанти планують провести великомасштабну провокацію із завдання артилерійських ударів по місцях скупчення дітей у прифронтових населених пунктах в окупованій зоні, які зберуться біля шкіл на Перший дзвоник. У завданні ударів буде звинувачена українська сторона, і під прикриттям цієї пропагандистської кампанії планується наступ терористичних військ», — ідеться в повідомленні начальника 1-го відділу розвідки ДУК ПС із позивним «Лісник».
 
Як показує практика, пише інформресурс, у 95% випадків під тиском суспільного резонансу і завдяки залученню уваги іноземних спецслужб до провокацій, які готуються ворогом, вдається уникнути багатьох фатальних дій, так як противник втрачає можливість маневрувати і готувати вогневі точки, залишаючись непоміченим.
 
Ресурс відзначає, що за внутрішніми каналами цю інформацію вже передали до дипломатичних кіл, а також співробітникам різних силових відомств, однак ще одна важлива мета — резонанс у вітчизняних ЗМІ — поки не досягнута. 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися