Арсен Аваков прямо звинуватив Олега Тягнибока в загибелі нацгвардійця
Україна

Арсен Аваков прямо звинуватив Олега Тягнибока в загибелі нацгвардійця

31 серпня 2015, 22:28
0
0
Сподобалось?
0

На своїй сторінці у «Фейсбуку» глава МВС прямо звинуватив очільника партії «Свобода» в смерті 24-річного військовослужбовця Нацгвардії:

«Обвинувачую! Я прямо обвинувачую Олега Тягнибока і його партію «Свобода» в злочині, який призвів до смерті людини. Боєць Нацгвардії, 24 роки, мобілізований із Херсона, помер у госпіталі під час операції з приводу поранення осколком гранати. Гранату кинув член партії «Свобода» і боєць батальону «Січ», який перебуває у відпустці.

Я вважаю, що це злочин, а не політична позиція. Тягнибок привів під Верховну Раду не протестувальників, Тягнибок привів бандитів, які убивали й калічили наших солдатів!

Один вбитий, 125 поранених, 12 чоловік на операційних столах, один боєць у тяжкій комі, й лікарі поки не дають прогнозів ще п’ятьом... Це політична акція протесту?!» — пише Аваков. 

«Серед поранених близько 20 солдатів та офіцерів, котрі пройшли антитерористичну операцію, нагороджені державними нагородами, отримали дострокові звання – це реальні бойові люди. Й ми повинні тримати їх тут, біля Верховної Ради, для того, щоб вони захищали киян від чиїхось політичних амбіцій?» — обурюється міністр.

Зі слів Авакова, він бачив оперативне відео та фотографії, на яких видно, що Тягнибок перебував поруч зі своїми прибічниками, які чинили криваву розправу над правоохоронцями.

«Я не розумію, чому Україна повинна платити таку ціну, щоб Тягнибок і його партія змогли повернутися у владу. Любиш Україну — служи їй, працюй для неї! Мільйони справжніх патріотів роблять свою справу, займаються волонтерською роботою, ризикують життям на фронті — і не приходять зі зброєю в руках вимагати привілеїв і нагород. Усі ми рано чи пізно звільнимо свої кабінети. Це нормальний і правильний демократичний процес. Це те, заради чого ми стояли на Майдані. Ви забули про це, Олеже? Ваші політичні амбіції виявилися важливішими за Україну, пане Тягнибок?» — резюмує Аваков. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися