Битва титанів: Коломойський обізвав Саакашвілі собакою без намордника, яку потрібно приспати
Україна

Битва титанів: Коломойський обізвав Саакашвілі собакою без намордника, яку потрібно приспати

6 вересня 2015, 15:38
1
0
Сподобалось?
0

Причиною скандалу стало те, що Яценюк відмовився розглянути доповідь стосовно вартості авіаперевезень, а також про діяльність уже екс-голови Державіаслужби Дениса Антонюка, який у червні зі скандалом був відсторонений після обвинувачення Саакашвілі в обслуговуванні інтересів олігархату, 31 серпня поновлений у тому ж кріслі, але 4 вересня таки звільнений із обійманої посади. 

Протистояння нового голови Одеської ОДА та прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка загострюється. Після того як екс-глава Грузії заявив, що прем’єр обслуговує інтереси олігархів, Ігор Коломойський зробив заяву про намір судитися з Саакашвілі та назвав його «собакою без намордника».

На такі обвинувачення бізнесмен дав різку відповідь у ефірі телеканалу «1+1» (підконтрольного йому, до слова), коментуючи заяву Саакашвілі щодо впливу олігарха на галузь пасажирських авіаперевезень: «Коли собака без намордника когось кусає, потрібно карати і собаку, і, що важливо, її господаря. Собак у таких випадках присипляють. А в нашому випадку можна відправити післяплатою до Грузії, щоб вона відповіла за покусаних там людей», - заявив Коломойський. «Що стосується господаря, то ми знаємо, хто він», - додав підприємець.

Саакашвілі поспішив відповісти на образу на своїй сторінці у «Фейсбуку»: «Український олігархат, так само як і Путін, заважає становленню української держави та є головним живильним середовищем політичної корупції. Олігарх пропонує приспати мене як собаку. Після невдалих спроб підкупити чи дискредитувати перейшли на останній сценарій, відомий олігархату, - прямі погрози. Я думаю, народ України скоро вкаже цим вкрай знахабнілим пережиткам із бандитських десятиліть на їхнє місце».

Нагадаємо, напередодні губернатор Одещини в інтерв’ю одному з телеканалів заявив, що ціни на квитки в Одесу дуже завищені, а система ціноутворення «повністю контролювалася одним олігархом». У ситуації навколо посади глави Державіаслужби, заявив Саакашвілі, прем’єр Яценюк повністю став на захист інтересів Коломойського. «Яценюк прийняв рішення на користь Коломойського. Так само, як він регулярно приймав рішення на користь Ахметова та інших. Це відбувається у нас на очах», - стверджує чільник Одеської ОДА.

Саакашвілі звинуватив главу уряду Арсенія Яценюка в тому, що той працює на Ахметова і Коломойського. «Я прагну, аби прем’єр-міністр діяв у інтересах народу України, а не Коломойського, а не Ахметова, а не будь-кого іншого», - заявив глава регіону. З-поміж інших у його гучній заяві прозвучали прізвища Хомутинніка та Романенка, котрих Саакашвілі звинуватив у тіньовому впливі на чиновників.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 893
    893

    То есть этот хабадник угрожает Саакашвили расправой вплоть до убийства. Коломойский это чудовище. Где он взялся на наши головы. Надо все наворованное им национализировать, а его отправить в какую нибудь из стран, какой у него еще есть гражданство. Например на его историческую родину Израиль

    14 вересня 2015, 13:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися