Кримські татари блокуватимуть поставки продуктів з України на окупований півострів
Україна

Кримські татари блокуватимуть поставки продуктів з України на окупований півострів

8 вересня 2015, 21:45
0
1
Сподобалось?
1

Представники кримських татар блокуватимуть пропускні пункти на в’їзді до Криму з материкової України, аби завадити потраплянню української продукції в АРК.

Про це розповів голова Меджлісу і президент Всесвітнього конгресу кримських татар Рефат Чубаров в інтерв’ю «Українській правді».

«Ми вважаємо, що така необмежена торгівля – це, по суті, підтримка окупаційної влади та окупаційної армії», - сказав він.

Кримськотатарські лідери готуються до продуктової блокаду Криму. На такий крок їх змусило посилення репресій проти кримських татар в анексованому Криму з боку маріонеткової влади Кремля.

Чубаров пропонує Кабінету міністрів організувати великі оптово-роздрібні торговельні бази на території Херсонської області.

«Ми вважаємо, що аморально постачати їхню окупаційну армію, коли вони вриваються в наші будинки, викрадають наших людей», - сказав Чубаров.

Продовольча блокада Криму, на думку кримськотатарських лідерів, буде ефективною формою тиску на Росію. Планується розпочати «блокаду Криму» до 20 вересня і проводити її в кілька етапів. Чубаров

назвав поставки продовольства «бізнесом на крові», на якому наживаються деякі українські олігархи разом із Сергієм Аксьоновим і «його бандою».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися