Аксьонов кличе у Крим світових знаменитостей: на півострові хочуть влаштувати кримський Беверлі-Гіллз
Україна

Аксьонов кличе у Крим світових знаменитостей: на півострові хочуть влаштувати кримський Беверлі-Гіллз

14 вересня 2015, 15:04
0
-1
Сподобалось?
-1

Глава анексованого Криму Сергій Аксьонов написав відкрите звернення англійською і російською мовами до представників світового шоу-бізнесу і великого спорту. Аксьонов кличе їх селитися на півострові (постійно або тимчасово, для відпочинку). А мери кількох міст пообіцяли, що якщо зарубіжні зірки погодяться брати участь у рекламному просуванні регіону, то зможуть отримати землю в Криму безкоштовно або ж із «великою знижкою», пише інтернет-видання «Настоящее время».

«Дедалі більше закордонних знаменитостей виказує бажання отримати російське громадянство і жити в Росії — у тому числі американський боксер Рой Джонс-молодший, лідер американської рок-групи Limp Bizkit Фред Дерст і французькі актори Самі Насері та Жерар Депардьє.

Те, що відомі спортсмени, музиканти й актори з такою симпатією ставляться до Росії, може викликати тільки радість. Якщо шановні представники шоу-бізнесу, спорту, інші знаменитості захочуть влаштуватися в Криму — ласкаво просимо», — йдеться у зверненні Аксьонова.

«Жодних адміністративних та інших бар’єрів не буде. Ми можемо надати допомогу в пошуку відповідного місця біля моря, серед гір, лісів або степів — серед чудової природи і в чудесному кліматі Криму. Будемо тільки вітати, якщо в Криму з часом з’явиться аналог американського Беверлі-Гіллз», — обіцяє Аксьонов.

Промоутер Роя Джонса в Росії Володимир Хрюнов розповів, що боксер якраз збирається оселитися на півострові.

«Джонс уже надивився місцинку, де він побудує будинок, у Севастополі, — сказав він. — Боксер вибрав це місце, тому що воно схоже на місцевість, де він жив у Америці».

Глава Євпаторії Андрій Філонов розповів «Известиям», що зірки зможуть безкоштовно отримати землю на півострові, якщо братимуть участь у рекламному просуванні регіону. Таку ж обіцянку зробили і глави Феодосії Дмитро Щепетков і Ялти Андрій Ростенко: за їхніми словами, можливе виділення спеціальної ділянки для «компактного проживання» знаменитостей.

Філонов підкреслив, що знаменитості зможуть купити в Криму житло дешевше, ніж у «звичних» для них місцях:

«Скільки коштує будь-яка вілла зірки поруч із Лос-Анжелесом? Це завжди 30, 50, 60 млн доларів. У нас же вони за 5 або 6 млн доларів зможуть купити колишній санаторій або пансіонат і ще за 10 млн зробити там реконструкцію, — вже підрахував Філонов. — Ми б із задоволенням прийняли у себе знамениту голлівудську пару Анджеліну Джолі та Бреда Пітта. Вони багатодітна сім’я, їм точно буде у нас комфортно, затишно».

За словами чиновника, в Криму вже мешкають російські знаменитості — актори Михайло Боярський, Михайло Пореченков, Дмитро Харатьян, співачка Віка Циганова, тенісистка Марія Шарапова, письменник Віктор Єрофєєв та інші.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися