На Луганщині військові допомагають малозабезпеченим сім’ям
Україна

На Луганщині військові допомагають малозабезпеченим сім’ям

17 вересня 2015, 15:10
0
0
Сподобалось?
0

У Станиці Луганській та селищі Штормовому членам малозабезпечених і багатодітних сімей передали дитячі речі, засоби індивідуальної гігієни та товари першої необхідності, пише прес-служба Міноборони.

Гуманітарну допомогу привезли офіцери групи цивільно-військового співробітництва сектору зони АТО (ЦВС), які постійно опікуються проблемами мешканців прифронтових населених пунктів.

— Напередодні передачі цієї допомоги ми поспілкувалися із головами селищних рад, уточнили, в яких саме товарах є потреба, та визначилися з обсягами матеріальної підтримки. Потім зв’язалися з керівництвом благодійних організацій «Допомога Дніпра» та «Справа Миру». Буквально за кілька днів соціальний вантаж уже прибув до зони бойових дій, — розповів начальник групи цивільно-військового співробітництва підполковник Ігор Коропатнік.

Зараз офіцери ЦВС працюють над вирішенням проблем вимушених переселенців, які проживають у селищах Веселе, Тарабани, Петрівське та Роздольне Луганської області.
— Мої підлеглі мали тривалу розмову з місцевими органами самоврядування в чотирьох селищах, аби ретельно вивчити нагальні потреби тих, кому довелося покинути власні оселі. При цьому нас не цікавило, чи мають люди офіційний статус біженця і які отримують соцвиплати. Головне, щоб біженці відчули реальну підтримку з боку держави і українських воїнів, — додав підполковник Ігор Коропатнік.

Паралельно офіцери ЦВС сектору зони АТО вирішують питання щодо відновлення газо- та водопостачання у Трьохізбенці та Кримському. В цьому разі кошти можуть надійти від міжнародних партнерів України або з боку вітчизняних благодійних фондів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися