Під час ножового бою українські військові вирізали підрозділ «казаків»
Україна

Під час ножового бою українські військові вирізали підрозділ «казаків»

21 вересня 2015, 17:53
0
2
Сподобалось?
2

Ця історія мала місце під час боїв за Дебальцеве, коли наші військові проривалися групами до своїх. Про неї розповів волонтер Денис П’ятигорець.

Ротно-тактична група Х полями проривалася з Дебальцевого на «газоні». По рації почули, що недалеко від них на міні підірвався КрАЗ ЗСУ – є загиблі і поранені. Хлопці вирішили їхати їм на допомогу.

«По дорозі так само підриваються на міні. У вцілілу машину вантажать загиблих і поранених, а вцілілі вирішую далі йти пішки. Попереду зеленка. Відразу за нею повинен бути, який підірвався на міні КрАЗ. Наші бійці бігом прориваються через зеленку і в прямому сенсі налітають на російських казаків. Казаки шмонають убитих бійців ЗСУ і з подивом завмирають при вигляді гостей. Секунда паузи. Бійці перемішані з противником. І тут як по команді все дістають ножі...

Співвідношення сил було 15 до 10 на користь ВСУ. Мабуть це і допомогло. Короткий ножовий бій і у наших тільки легкі 300-е. Ворог знищений повністю. Як виявилося, ці козаки перед шмоном добивали наших 300-х. Ось таке ось жахливе обличчя у цієї війни...», – написав у «Фейсбуці» П’ятигорець.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися