«Дніпро» на виїзді витис максимум у матчі з «Русенборгом»
Україна

«Дніпро» на виїзді витис максимум у матчі з «Русенборгом»

2 жовтня 2015, 08:22
0
0
Сподобалось?
0

Дніпропетровська команда у Норвегії зіграла максимально раціонально. І не прогадав. Тепер українці очолюють свій квартет разом з італійським «Лаціо». Вдруге поспіль героєм єврокубкового матчу «Дніпра» став Євген Селезньов.

«Русенборг» - «Дніпро» - 0:1

Гол: 0:1 – Селезньов (80).

«Русенборг»: 1. Хансен, 5. Ейлофссон, 11. Міккельсен, 14. Бьордаль, 15. Содерлунд, 16. Скьєльвік, 20. Сольнес, 21. Мідтшо, 22. Свенссон, 23. Хелланд, 24. Конрадсен.

«Дніпро»: 71. Бойко, 8. Едмар, 11. Селезньов, 12. Матос Лео, 22. Томечак, 23. Дуглас, 25. Федорчук, 29. Ротань, 30. Гуйе Папа, 44. Федецьки, 99. Матеус .

Обидві команди вийшли на матч з однаковою тактикою – зіграти надійно у захисті й дочекатися своєї нагоди в атаці. Отож у першому таймі команди фактично випробовували терпіння одна одної, вперто виконуючи настанови своїх тренерів. І не витримали нерви у господарів. У другому таймі вони таки вирішили грати на перемогу і почали активніше йти вперед. Розв’язка ж відбулася у кінцівці матчу. На 78-й хвилині господарі поля створили свій найкращий момент. Ейлофссон головою пробив у поперечку. «Дніпро» здебільшого сидів у захисті, але контратаки українців були куди гостріші, ніж тяганина м’яча вздовж і поперек від «Русенборга». Одну з них і завершилася взяття воріт. Селезньов ударом головою забив єдиний гол у цьому матчі. Нагадаємо, що у першому турі групового етапу Ліги Європи Євген також забив єдиний гол своєї команди, і врятував її від поразки у поєдинку з «Лаціо». До речі, у паралельному матчі італійці вдома обіграли «Сент-Етьєн» з рахунком 3:2.

https://www.youtube.com/watch?v=Bk1C5mq6rLI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися