Кузьму Скрябіна нагородили орденом посмертно
Україна

Кузьму Скрябіна нагородили орденом посмертно

29 жовтня 2015, 23:47
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» І ступеня  посмертно співака Андрія Кузьменка, відомого як Скрябін. Про це йдеться у відповіді президента на електронну петицію № 22/002933-еп, розміщену на сайті президента 5 вересня цього року громадянином Юрієм Морозовим, передає «Українська правда». Цією петицією, як і багатьма іншими, Порошенка закликали присвоїти Кузьмі звання народного артиста України. Петицію за авторством Морозова підписали понад 26 тисяч осіб.

Порошенко зазначив у відповіді, що «присвоєння почесного звання посмертно не провадиться», відповідно до пункту 7 Положення про почесні звання України, затвердженого 29 червня 2001 року.

«Водночас, ураховуючи численну підтримку відзначення Андрія Кузьменка державною нагородою та його значний внесок у розвиток української культури та збагачення вітчизняного музичного мистецтва, я підтримав пропозицію Комісії державних нагород та геральдики про нагородження Андрія Кузьменка орденом „За заслуги“ І ступеня (посмертно)», — йдеться у відповіді прездента.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися