З «еленерівського» полону звільнили ще одного «кіборга»
Україна

З «еленерівського» полону звільнили ще одного «кіборга»

30 жовтня 2015, 22:09
0
1
Сподобалось?
1

Обмін полоненими у форматі 1 на 1, як інформує «Громадське», відбувся на блокпості Єленівка під Мар’їнкою Донецької області. Бойовики передали Києву бійця Нацгвардії Ореста Петришина.

Про це ж кілька годин тому на своїй офіційній сторінці у "Фейсбуці" повідомив сам Президент Петро Порошенко. "Друзі, звільнено з полону ще одного нашого Героя. "Кіборг" Орест Петришин - на свободі. Слава Україні! Героям Слава!" - написав глава держави. 

Орест Петришин, львів’янин, 41 рік. Воював у складі 5-ї роти 2-го батальйону Національної гвардії України. У полон потрапив, супроводжуючи поранених під час виходу українських військових із Дебальцевого. Спочатку вважався зниклим безвісти. Що він у полоні, першими дізнались родичі – сепаратисти почали їм дзвонити з погрозами, потім з ними говорив сам Орест. Бойовики погрожували і вимагали взамін за життя автомобіль Range Rover.

Нагадаємо, вчора на Луганщині, під Щастям, близько полудня відбувся обмін полоненими за формулою 9 на 11. Дев’ятьох українських військовослужбовців було звільнено з полону, про що повідомляла Уповноважений Президента з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися