У «вимкненому» Криму заборонили продавати продукти, які швидко псуються
Україна

У «вимкненому» Криму заборонили продавати продукти, які швидко псуються

23 листопада 2015, 21:38
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні севастопольських і взагалі кримських підприємців, діяльність яких пов’язана з продуктами харчування, офіційно поінформували про заборону на продаж швидкопсувних продуктів у разі перебоїв або відсутності електро- і водопостачання. Завтра почнеться моніторинг виконання цього розпорядження і застосування санкцій стосовно порушників, пишуть "Новини Криму". Про це повідомила керівник міжрегіонального управління Росспоживнагляду в Республіці Крим та Севастополі Наталія Пеньковська.

За її словами, в кожному регіоні Кримського півострова створені оперативні штаби. Співробітники профільних міністерств і відомств інформують комерсантів, що займаються обігом продуктів харчування, про те, що «за відсутності на об’єктах господарювання води та електроенергії вони повинні припинити продаж швидкопсувної та працювати тільки з тією продукцією, яка не вимагає особливого температурного режиму».

Крім того, на об’єктах громадського харчування, торгівлі продуктами харчування і організованого харчування в колективах лікувальних установ уводиться посилений СЕС-режим.

«Сьогодні відбувається офіційне інформування підприємців, яка частина об’єктів переходить на режим зі скороченням асортименту. Від завтрашнього дня, після інформування всіх суб’єктів господарювання, починаються моніторингові перевірки об’єктів, тотальна фіксація порушень і донесення до оперативних штабів для прийняття рішення. Співробітники Росспоживнагляду виходитимуть на об’єкти і фіксуватимуть виявлені порушення. Вся зібрана інформація буде доводитися до оперативного штабу, що працює на території, і далі прийматимуться рішення», – заявила Пеньковська.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися