Коломойський збрив бороду. Поганий знак?
Україна

Коломойський збрив бороду. Поганий знак?

7 грудня 2015, 04:48
0
0
Сподобалось?
0

Незабаром після арешту Геннадія Корбана його «патрон» Ігор Коломойський зник з інформаційного ефіру. Не по-коломойськи стримано прокоментував «посадку» Гени і несподівано дав про себе забути. Аж на місяць. І ось — нове явлення Бені народові, в новому образі. Після затяжної паузи Коломойський вийшов на люди оголений. Точніше — поголений, яким його навряд чи хтось пам’ятає. Про це пише «Високий Замок».

Без бороди помітно помолодшав. Проте психологи і ті, хто вірить в особливу силу кудлатості на обличчі, молодильну процедуру Ігоря Валерійовича не оцінили. Борода, кажуть, не лише обличчя гріє, а й статус і статки. Для більшої переконливості апелюють до походження слова «борода» — скорочення від «багатство роду». А це — і родючість, і плодючість. Недарма, мовляв, у старовину засівати ниву лише бороданів допускали, аби неврожай на свої голови не накликати.

Може, чудодійна сила бороди — не така вже і байка? Он, «опівець» Вілкул «чикнув» бороду – і на мерських виборах пролетів, як фанера над Дніпропетровськом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися