Україна

Знайдено найбільший архів Януковича

17 грудня 2015, 08:27
0
0
Сподобалось?
0

ДФС у співробітництві з МВС та Нацполіцією провели розслідування та спецоперацію по вилученню найбільшого архіву президента-втікача Віктора Януковича. Про це сьогодні під час засідання уряду повідомив голова МВС Арсен Аваков, пише «Високий Замок».

«У нас в руках один з найбільших архівів Януковича. Це оригінали документів на Межигір'я, всі документи на МАКО-холдинг (компанія Олександра Януковича — ред). Це і особисті документи Януковича, починаючи з пенсійного посвідчення, оборотні рахунки по певним компаніям в тому числі і зарубіжних»,— повідомив Аваков. Крім того, голова МВС подякуваа оперативникам з ДФС за виконану спецоперацію.

Головний слідчий Нацполіції Олександр Вакуленко розповів, що обшук проводили на одній із приватних квартир у Києві та розповів, що саме було вилучене. «В ході обшуку вилучено значну частину архіву сім'ї Януковича, зокрема: печатки більше 30 офшорних фірм,банківські документи, які розкривають схеми, за якими здійснювалося розкрадання бюджетних коштів та особисті документи Януковича. Окрім того, було виявлено документацію в оригіналах на нерухомість, зокрема на Межигіря, квартиру на Облонській набережній, землю більше 5 га у селі Новопетрівці та інших документів. Процесуальне оформлення документів триває», — додав Вакуленко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися