До річниці загибелі Кузьми Скрябіна підготували кліп з унікальними кадрами з його особистого архіву
Україна

До річниці загибелі Кузьми Скрябіна підготували кліп з унікальними кадрами з його особистого архіву

27 січня 2016, 13:26
0
3
Сподобалось?
3

До річниці смерті лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка у мережу виклали змонтований з уривків різних його концертів кліп на пісню «Кінець фільму», яка стала однією з останніх у житті Кузьми. 2 лютого на телеканалі ZIK відео покажуть вперше.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого минулого року у ДТП. Його позашляховик протаранив молоковоз.

У новому кліпі на пісню «Кінець фільму» зібрані світлини співака з різних періодів життя: на одних – маленький Андрійко із щирим дитячим поглядом, на інших – молодий хлопець, сповнений енергії і бажання творити. Автори відео також використали уривки з концертів Скрябіна різних років. Тут можна побачити і перші виступи ще зовсім юного Кузьми. Із кожною секундою відео ніби подорожуєш у часі разом із музикантом по концертах, фестивалях, знімальних майданчиках. У кожному кадрі Кузьма справжній: десь усміхнений, життєрадісний, десь іронічний, а десь зосереджений і серйозний.

Кліп завершують фанати Кузьми, які у соцмережах висловлювали співчуття через несподівану втрату: «Великі музиканти не помирають. Вони просто перестають давати концерти, бо вони живі до тих пір, поки їхню музику цінують, люблять і слухають», «Він був для мене не просто співаком… Він був для мене хорошою людиною, другом, земляком… Земля йому пухом.. ДТП. Три літери. В яких стільки горя і втрат… Сумуємо…», «Падай вгору, Кузьма, усім на зло! Ти був сам собі країною, а тепер будеш сам собі небом, там же теж танцюють танець пінгвіна, хіба ні? Ми тебе не забудемо! Вічна пам’ять».

https://www.youtube.com/watch?v=GQ1xm-aEVLI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися