Жителі Ясинуватої не захотіли визнати Губарєва «мером»
Україна

Жителі Ясинуватої не захотіли визнати Губарєва «мером»

3 лютого 2016, 10:07
0
0
Сподобалось?
0

Зміни в керівній верхівці «ДНР» спонукала мешканців Ясинуватої вийти на мітинг під стіни міськвиконкому. Незадоволені призначенням одіозного Павла Губарєва «мером» міста люди розпочали акцію протесту. Про чергову провокацію проросійських бойовиківповідомляє прес-центр АТО.

«В цей же час бойовики з боку ДАПа та Спартака розпочали інтенсивний мінометний обстріл по Пісках і Опитному. З метою спровокувати наших воїнів на вогонь у відповідь. Мешканці Ясинуватої занепокоєні, що бойовики обстріляють місто, щоб розігнати стихійний мітинг, а звинуватять в чергове Збройні Сили України», — зазначили у штабі.

У соцмережах пишуть, що колишнього «народного губернатора» Донецька зустріли десятки місцевих жителів з плакатами «Ясинувата без Губарєва». Вони поперемінно то скандували гасла, пропонуючи забратися чимдалі, то ставили неприємні запитання. При цьому наполягали на тому, щоб містом керував колишній голова окупаційної адміністрації Юрій Яненко.

Під час спроби пройти у будинок адміністрації люди просто його не пустили, ставши живою стіною на вході. У результаті Губарєву довелося залишити площу перед виконкомом.

Зазначимо, що неприємні запитання користувачі виставили і на сторінку Губарєва. Зокрема, цікавилися, куди він подів гроші, зібрані на гуманітарку, коментували його алко- і наркозалежність.

Сепаратист Губарєв, який називає себе "лідером співтовариства «Новоросія», 2 лютого призначений виконувачем обов'язків «голови адміністрації» окупованої Ясинуватої. Наказ про призначення підписав ватажок «ДНР» Захарченко.
Джерело: Високий замок online

https://www.youtube.com/watch?v=COyixk84cOk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися