В Одесі п’яні спецназівці-морпіхи скоїли напад на свою ж базу
Україна

В Одесі п’яні спецназівці-морпіхи скоїли напад на свою ж базу

4 лютого 2016, 16:36
0
-1
Сподобалось?
-1

Інцидент стався ще 24 січня в Одесі на базі елітного 801-го окремого протидиверсійного загону ВМС України. П’яні військовослужбовці підрозділу втікали ховатися у рідну частину після того, як скоїли ДТП і погрожували постраждалій стороні гранатою. Позашляховик, яким пересувалися військові, подарований волонтерами.

П’яні військові-спецназівці практично силою увірвалися на базу. Намагалися бити вартового і виривали у нього зброю. Зрештою позашляховик таки вдерся на базу, але коли намагався просунутися вглиб, один з офіцерів охорони відкрив вогонь по колесах. Хоча вартові, відповідно до уставу, мали право відкривати вогонь на ураження.

Інформація про інцидент була оприлюднена лише днями. З’явилося і відео з місця подій. Командування намагалося «зам’яти» прикрий випадок.

Коли ж правда і відео з місця подій випливли на поверхню Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що винуватці інциденту – четверо військових – будуть звільненні зі збройних сил. При цьому втратять усі звання, фінансові та соціальні гарантії, які встигли заробити на службі.

https://www.youtube.com/watch?v=zOM66amOzJU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися