Під Маріуполем військові знищили російську ДРГ
Україна

Під Маріуполем військові знищили російську ДРГ

22 лютого 2016, 01:45
0
0
Сподобалось?
0

На Маріупольському напрямку, в ході бойового зіткнення, знищено чергову диверсійно-розвідувальну групу збройних сил Російської Федерації.

За даними ГУР МО України загинуло троє та отримало поранення п’ятеро російських військових.

«Встановлено прізвища загиблих: командир відділення сержант ЗС РФ Леонід Нікітін (24.09.1995 р.н., уродженець м.Архангельск), рядові Ігор Сидоров та Василь Петраченков», - йдеться у повідомленні армійської розвідки.

Водночас активісти міжнародної волонтерської мережі InformNapalm провели оперативну дорозвідку цієї інформації, щоб знайти підтвердження існування названих військовослужбовців.

Першим знайшли соціальний профіль сержанта Леоніда Нікітіна. Саме в його профілі виявили погрозливо пафосне фото з підписом про Маріуполь. На багатьох фото Нікітін позує у складі бандформувань «ДНР».

З іменем другого загиблого – за версією ГУР, це Василь Петраченков – мабуть, у спецслужб вийшла плутанина. Найбільш вірогідним персонажем, що підходить під опис, є Олександр Вікторович Петраченко, у нього навіть є подяка «За військову доблесть, мужність і відвагу» від бандформування «Чебурашка».

Третього фігуранта зведення ГУР волонтери ще розшукують. Втім на сторінках друзів загиблих, які також беруть участь у збройній агресії проти України, є пости які підтверджують загибель трьох військовослужбовців з РФ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися