СБУ депортувала шеф-редактора «Інтера», бійці «Азова» заблокували роботу каналу
Україна

СБУ депортувала шеф-редактора «Інтера», бійці «Азова» заблокували роботу каналу

25 лютого 2016, 12:47
0
1
Сподобалось?
1

Служба безпеки України скоротила строк перебування в Україні громадянки РФ Марії Столярової, яка працювала шеф-редактором на телеканалі «Інтер». Російська журналістка «відзначилась» тим, що під час випуску програми «Подробиці тижня» виступила у прямому ефірі з нецензурним висловлюванням. Так під час включення з Майдану Незалежності, де вшановували «Небесну сотню», Столярова раптом сказала «заканчивайте эту х…ню». До роботи на «Інтері» росіянка працювала на російський «Рен ТВ», для якого робила пропагандистські сюжети з Донбасу. У соцмережах Столярова не приховувала свою прихильність до бойовиків і постила спільні фотографії з бійцями бандформування «Восток».

СБУ продемонструвала відео видворення росіянки з України.

https://www.youtube.com/watch?v=1XpuID5eYX8

Сьогодні ж до акції прямої дії вдалися бійці полку Нацгвардії «Азов». З самого ранку вони заблокували всі входи і виходи з летелканалу.  До них долучилися представники «Правого сектору» та Всеукраїнського альянсу бійців та волонтерів АТО.
«Інтер не працює! Триває всеукраїнська акція «СтопІнтер». Хоч на якийсь час зупинимо рупор кремлівської пропаганди! … Ми не проти свободи слова, ми проти кремлівської цензури на українському телебаченні!», – йдеться у повідомленні «Азову» на офіційній сторінці у соцмережі.

Активісти вимагають, щоб керівництво каналу відреклося від кремлівської цензури. Для цього чекають зустрічі з першими особами «Інтера».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися