У Полтаві провчили водія, який вигнав з маршрутки жінку-бійця
Україна

У Полтаві провчили водія, який вигнав з маршрутки жінку-бійця

3 квітня 2016, 20:50
0
0
Сподобалось?
0

У Полтаві хамло-водій маршрутки довів до сліз жінку-атошницю. Ще й у день вручення їй бойової нагороди. Та розплата за таке ставлення не забарилася. Відео, яке виклала у соцмережі «вКонтакті» спільнота Миргород в моєму серці, можна переглянути тут.

Небайдужі люди побачили, як жінка у камуфляжі, ідучи вулицею, на ходу втирає з обличчя сльози. Підійшли до неї, розговорили. На камеру повідомила, що звуть її Драч Наталія, вона молодший лейтенант ЗСУ. На запитання, що сталося і чому плаче, відповіла, що по-хамськи поводив себе водій громадського транспорту, спершу вимагав, щоб заплатила гроші, хоч показувала посвідчення учасника бойових дій, а коли поклала таки 5 гривень — зіжмакав і жбурнув їй в обличчя. Жінка не витримала і вийшла з автобуса. Каже, дуже образливо.

Тим більше, що того дня вона саме поверталася з нагородження з ОДА, де їй вручили відзнаку «За вірність народу України» ІІ ступеня. Отак от нагородили...

Номер транспортного засобу запам’ятала. За ним свідомі полтавчани і знайшли шофера-негідника. Провели профілактичну роботу, викликали обласного депутата, який нагороджував того ранку Наталію, подзвонили до начальника водія — вимагали звільнити хамовитого працівника. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися