Гендиректором «Укрзалізниці» став рокер з Польщі, а «Укрпошту» очолив топ-менджер міжнародного рівня
Україна

Гендиректором «Укрзалізниці» став рокер з Польщі, а «Укрпошту» очолив топ-менджер міжнародного рівня

20 квітня 2016, 17:43
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на своєму засіданні Кабінет міністрів України призначив керівників двох державних монополістів – «Укрзалізниці» та «Укрпошти».

Так керувати залізницею буде поляк з українським корінням Войцех Бальчун, який переміг у конкурсі, який проводило Мінекономіки. Під час офіційного представлення Бальчун виступав польською мовою, але пообіцяв вчити українську.

Войцех Бальчун по материнській лінії має коріння зі Львівщини. У Польщі, перш ніж стати менеджером кількох великих компаній, він став відомим як рок-музикант.

А «Укрпошту» очолив Ігор Смілянський. Він понад 17 років пропрацював у сфері стратегічного, управлінського і фінансового консалтингу, зокрема у Нью-Йорку в американському офісі міжнародної аудиторської компанії KPMG, має досвід роботи в Україні та інших країнах світу. Отримав ступінь МВА в Georgetown University і ступінь Juris Doctor в George Washington University Law School.

Смілянський планує модернізувати послуги «Укрпошти» відповідно до сучасних суспільних запитів, а також хоче створення Поштового банку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися