Україна

Росія знову перекинула на Донбас чеченців і танкові війська

8 травня 2016, 09:17
0
0
Сподобалось?
0

На окуповані території Донбасу прибули підрозділи Національної гвардії РФ та Збройних сил Росії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

«6 травня до Алчевська прибув підрозділ зі складу 46 окремої бригади оперативного призначення (Грозний, Чечня) федеральної служби військ Національної гвардії РФ. З'єднання комплектується особовим складом за національним принципом – переважно чеченцями. Командир бригади — генерал-майор Дмитро Гаврілов», — ідеться в повідомленні.

«У районі Докучаєвська, на території пожежної частини, приховано зосереджено до танкової роти (танки Т-80) 6 окремої танкової бригади (Муліно) 1 танкової армії (Баковка/Одінцово) Західного ВО (Санкт-Петербург) ЗС РФ. Батальйонна тактична група цієї бригади дислокується у районі Амвросіївки. Командир бригади — генерал-майорВолодимир Омелянович», — інформує розвідка.

Розвідники також повідомляють, що у Дебальцеве прибув ешелон з військовою технікою (три танки та дві 122-мм РСЗВ «Град») та чотири цистерни з ПММ. У Харцизьк – ешелон з трьома цистернами з дизельним паливом, трьома — з бензином, три вагони з боєприпасами та один вагон з обмундируванням.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися