Чому пішла з посади Ека Згуладзе
Україна

Чому пішла з посади Ека Згуладзе

13 травня 2016, 03:30
0
0
Сподобалось?
0

На початку цього тижня залишила посаду першого заступника міністра МВС Ека Згуладзе, з якою асоціюється перетворення української міліції у поліцію. Грузинка очолить групу радників при міністерстві.

Існують різні версії, чому Ека Згуладзе залишила роботу в МВС. Натомість екс-заступник міністра оприлюднила офіційну заяву з цього приводу.

«У грудні минув рік з моменту мого призначення на посаду першого заступника міністра внутрішніх справ України та сплив термін моєї домовленості із Президентом та міністром. Я не думала повертатися на державну службу після Грузії, однак зрештою я прийняла цей виклик в Україні. Для мене було великою честю підтримати дружній народ, який бореться зараз так само, які і під час Майдану», - зазначила Згуладзе.

«Я не пішла у грудні, аби пройти важкий перехідний шлях від міліції до поліції разом із командою та не ослабити процес реформ під час урядової кризи. Проте навіть зараз, коли сформований новий Кабінет Міністрів, я не можу залишити цю історію, яку ми робили разом.

Я залишаюсь у команді та, прийнявши пропозицію міністра, буду очолювати спеціально створену групу радників», - додала вона.

Водночас Згуладзе висловила побоювання, що «острівці успіхів», які з’явилися внаслідок поліцейської реформи, «можуть потонути в океані корупції, нігілізму, бюрократії». Це станеться якщо в Україні не буде реформи судів, прокуратури, митниці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися