Російський безпілотник скинув гранати на позиції військових, а неподалік відбувався концерт «Океану Ельзи»
Україна

Російський безпілотник скинув гранати на позиції військових, а неподалік відбувався концерт «Океану Ельзи»

18 травня 2016, 17:55
0
0
Сподобалось?
0

Вчора одну з наших військових частин в зоні АТО атакував ворожий безпілотний літальний апарат. Безпілотник скинув 6 ручних кумулятивних гранат. Українські військові намагалися збити дрон, але через погану видимість він зміг залишити небезпечну зону. На щастя, втрат серед особового складу та техніки немає.

https://www.youtube.com/watch?v=2GO6zVqyIB0&feature=youtu.be

Водночас неподалік зони бойових дій, у Маріуполі, відбувся концерт гурту «Океан Ельзи», який зібрав близько 30 тисяч глядачів. Усі силові структури працювали над тим, аби розважальний захід терористи, не дай Боже, не перетворили на трагедію.

«Публічний порядок під час концерту «Океан Ельзи» був забезпечений на всі 100%. До 30 тисяч глядачів. Ми це зробили. Поліція Донеччини в черговий раз довела свою підготовленість, організованість та готовність захищати, забезпечити безпеку наших українських громадян.

Війна не припинялась ні на мить під час виступу артистів. За декілька десятків кілометрів від Маріуполя безпілотники бойовиків «ДНР» скидали запальні гранати.

Концерт «Океану Ельзи» в Маріуполі, в зоні АТО, це вже історія. Декілька годин мирного життя для нашого прифронтового міста посеред війни», – написав у «Фейсбук» начальник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися