У битві рівних суперників Італія перемогла Бельгію
Україна

У битві рівних суперників Італія перемогла Бельгію

14 червня 2016, 08:48
0
0
Сподобалось?
0

Бельгія – Італія – 0:2

Голи: 0:1 – Джаккеріні (31), 0:2 – Пелле (90+2).

Бельгія: 1. Куртуа, 2. Алдервейрелд, 3. Вермален, 5. Вертонген, 23. Сіман (11. Феррейра-Каррасо, 76), 4. Наінгголан (14. Мертенс, 62), 6. Вітсель, 7. де Брюйне, 8. Феллаіні, 10. Азар, 9. Лукаку Р. (17. Орігі, 72).

Італія: 1. Буффон, 4. Дарміан (2. Де Шильо, 59), 15. Барцальї, 23. Джаккеріні, 19. Бонуччі, 3. Кьєлліні, 16. де Россі (10. Мотта, 79), 6. Кандрева, 18. Пароло, 9. Пелле, 17. Едер (11. Іммобіле, 76).

Бельгійці та італійці вибали поки що найкращий матч чемпіонату. Обидві команди до останніх хвилин тримали досить високий темп і тримали вболівальників у напрузі до фінального свистка.

Перший тайм проходив переважно на зустрічних курсах з невеликою перевагою бельгійців. По кілька разів доводилося серйозно вступати у гру Буффону та Куртуа. Та захист італійців виявився таки надійнішим. Бельгійці ж захоплювалися атакою і ризикували, за що й були покарані. На 31-й хвилині Бонуччі з власної половини поля віддав точнісіньку передачу у штрафний майданчик суперника на Джаккеріні. Італійський півзахисник просто ювелірними рухами обробив непростий м’яч, добряче прицілився і переграв Куртуа.

Другий тайм пройшов практично у безперервних атаках бельгійців. Біля воріт Буффона було гаряче, проте оборонялися апеннінці дуже впевнено і буквально кілька разів дозволили супернику реально загрожувати своїм воротам. Біля володінь Куртуа у другій 45-хвилинці італійці з’являлися теж всього кілька разів. А закінчився матч приблизно за таким же сценарієм, як і зустріч Німеччина-Україна. Уже у компенсований час бельгійці практично усі пішли вперед, розраховуючи врятувати гру, але італійці вибігли у швидку контратаку, яку гарматним пострілом зльоту завершив Пелле.

https://www.youtube.com/watch?v=J4lhkcGS5J8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися