«Бандерштат» з Луцька «забрали» через помилку
Україна

«Бандерштат» з Луцька «забрали» через помилку

22 червня 2016, 14:27
0
0
Сподобалось?
0

Значний резонанс викликала інформація про перенесення з Луцька до столиці фестивалю «Бандерштат», котрий вже став візитною карткою нашого міста. Проте наразі, ця інформація не відповідає дійсності.

– Журналістка дуже шанованої мною радіостанції «РадіоТрек» (інформація якого зацікавила наш сайт та наших читачів), неправильно зрозуміла мої слова під час прес-конференції, – зазначила у коментарі «Віснику+К» виконавчий директор фестивалю Марини Хромих. Я говорила про те, що фестиваль востаннє відбувається у нинішній локації – тобто на іподромі у центральному парку Луцька. Але це не означає, що «Бандерштат» піде з Луцька. Нині ми вивчаємо різні варіанти розміщення фестивалю у новій локації. Проте ніхто ні у Луцьку, ні у Києві, ні у Нью-Йорку не знає, де відбуватиметься наступний «Бандерштат».

За словами Марини Хромих, найбільші шанси на його проведення залишаються у Луцька.

– У цьому місті він зародився, у Луцьку живе цей дух. Ми розуміємо, що цього не можна втрачати. У нас є цікаві задуми. Не виключено, що наступний фестиваль прийме одразу кілька міст. Бо здалека людям дуже важко добиратися. Ми б хотіли просувати фестиваль на схід, чи скажімо у Херсон. Взагалі були б не проти, аби «Бандерштат» відбувався у кожному обласному центрі, але в оргкомітету на це просто не вистачить рук, –  зазначила Марина Хромих.

Від себе ми бажаємо «Бандерштату» ще не один рік радувати лучан та гостей міста змістовною патріотично-виховною програмою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися