У Криму художниця зайнялася сексом з пам’ятником Леніну
Україна

У Криму художниця зайнялася сексом з пам’ятником Леніну

6 липня 2016, 23:45
0
0
Сподобалось?
0

В Росії, у Москві в ДК “Петлюра”, відкрилася виставка художниці Марії Шимчук “Еротичний вандалізм”. На ній демонструються фото і відео статевих актів з пам’ятниками.

Жінка з Ялти практикувала свої дійства в темний час доби в холодну пору року, щоб обійтися без зайвих свідків. Одним зі своїх натхненників вона називає зимові відключення електрики, в умовах яких Шимчук і пішла на незвичний вчинок.

“Якщо розглядати цей проект в контексті актуальних подій, так само не можна не згадати шквальне повалення пам’ятників в Україні після Майдану. Тому можна це інтерпретувати як протест проти руйнування пам’ятників”, – стверджує художник Павло Пепперштейн в діалозі із Шимчук. Й додає: – Їх потрібно не скидати, а навпаки, пестити, як прекрасних партнерів».

“Хотілося якось оживити пам’ятники і не залишати їх без любові, тому що вони часто виходять за межі нашого поля  зору, у тому числі і сексуального. Ці пам’ятники настільки прекрасні, що забуваєш про все на світі”, – прокоментувала свій проект художниця.

В особливій любові вона зізналася до Леніна: “Червоний прапор, лиса голова і типова, фалічна постава – Ленін шалено еротичний”. Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися