Україна

На одеському пляжі вбили, а тоді мертвою зґвалтували 22-річну дівчину, «випотрошили» живіт й закопали у пісок

11 липня 2016, 16:39
0
0
Сподобалось?
0

Моторошну знахідку виявили на одному з пляжів Одещини. В піску лежало тіло 22-річної дівчини зі слідами насильницької смерті.

Сталося жахливе звірство у Чорноморську (колишній Іллічівськ). Тут двоє раніше судимих 27-річних місцевих жителів на пляжі в селі Молодіжне Овідіопольського району спочатку втопили 22-річну дівчину, потім згвалтували і закопали її в пісок. Про це повідомляє обласна поліція.

Лікоть юнки стирчав з піску за 15-метрів від моря. Очевидці викликали правоохоронців. Ті, прибувши на місце, викопали тіло загиблої. Дівчина лежала на піску пляжу з розпоротим животом… Як виявилося пізніше, нелюди разом з потерпілою відпочивали на березі моря і розпивали спиртні напої. Під час спілкування між ними виникла сварка, в результаті якої зловмисники втопили знайому в море, потім на березі руками завдали їй численні удари по обличчю і тілу і згвалтували. Після чого тіло закопали в пісок. Та на цьому не заспокоїлися. Пізніше вони повернулися, викопали тіло, «випотрошили» черевну порожнину й знову закопали.

Підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їм загрожує в'язниця до 15 років або довічне ув'язнення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися