Україна

Знайшли зброю, якою розстрілювали Небесну сотню

14 липня 2016, 15:12
1
0
Сподобалось?
0

Зброю, якою беркутівці розстрілювали Майдан, знайшли в ставку одного з парків Голосіївського району Києва. Про це повідомив народний депутат від БПП Володимир Ар'єв у Facebook передає Еспресо TV.

«Усі пам’ятають цей страшний кадр, коли «чорний» Беркут стріляє з СВД по Майдану. На другому фото – як ця гвинтівка віглядає зараз. Її порізали та заховали в Києві, так само як і інші автомати, з яких розстрілювали Небесну Сотню. Так, це саме та зброя, з якої вбивали Майдан! Самих «чорних» беркутят на прохання кривавого міністра МВС Захарченка вивели з революційного Києва ті, хто заховав ці засоби вбивства в ставу одного з парків Голосіївського району», — написав він.

Ар'єв наголосив, що Генпрокуратура провела обшуки і знає імена тих, хто вивозив. Їхні імена не називаються в інтересах слідства.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Василь
    Василь

    І знову маніпуляції. Це доволі легко перевірити. Ось посилання на пост у Фейсбуці Ар'єва: https://www.facebook.com/volodymyr.ariev/posts/1142577272471794. І які там фото? На тому відомому кадрі, знятому на "Радіо Свобода" беркутівець по-перше не стріляє, а тільки цілиться. Взагалі, в інтернеті я не знаходив кадрів стрільби беркутівців зі снайперських гвинтівок, є тільки з АК. А по-друге: у нього не СВД, а гвинтівка іноземного виробництва, щось типу AW L96 або TRG-42. На наступних фотках елементи СВД відсутні, там тільки стволи АК і цілий пакет із газовідвідними трубками і кришками ствольної коробки АК . Чому наші високопосадовці так брешуть - не відомо. Можна було б не писати про СВД, а про АК, наприклад. Було б більше схоже на правду. Одне тільки зрозуміло, що ніякого бажання розслідувати трагедію на Майдані у нашого керівництва (яке стало керівництвом завдяки Майдану) немає.

    15 липня 2016, 22:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися