«Шахтар» мінімально переміг «Сельту» в 1/16 Ліги Європи
Україна

«Шахтар» мінімально переміг «Сельту» в 1/16 Ліги Європи

17 лютого 2017, 12:46
0
0
Сподобалось?
0

Донецька команда в іспанському Віго провела перший матч 1/16 Ліги Європи з «Сельтою». Відчувалося, що «гірники» ще тільки входять у сезон, а суперник навпаки нині перебуває на ходу. Та, попри певні труднощі, підопічним Фонсеки вдалося здобути потрібний результат перед матчем-відповіддю.

«Сельта» – «Шахтар» – 0:1

Гол: 0:1 – Бланко-Лещук (27).

«Сельта»: 1. Альварес, 2. Мальо, 6. Радоя (16. Хосабед, 74), 7. Бонгонда (11. Сісто, 58), 8. Ернандес, 9. Гвідетті (25. Россі, 84), 10. Аспас, 18. Васс, 19. Хоні, 22. Кабраль, 24. Ронкалья.

«Шахтар»: 30. П’ятов, 8. Фред, 9. Дентіньо (74. Коваленко, 46), 11. Марлос (66. Азеведо, 90+2), 17. Малишев, 18. Ордець, 28. Тайсон (10. Бернард, 83), 31. Ісмаїлі, 33. Срна, 44. Ракицький, 99. Бланко-Лещук.

Хоча обидві команди більше тяжіють до атакувального футболу яскравої гри поміж ними не вийшло. Навпаки старт матчу навіть можна назвати нудним. Трохи більше виходило у господарів поля. Гвідетті та Бонгонда цілком могли засмутити українських уболівальників, але останній змарнував гострі передачі від партнера. Змінив розстановку сил у матчі гол «Шахтаря», який вийшов дещо несподіваним. Іспанці обрізалися при розіграші штрафного, і м’яч підхопив Марлос. Бразилець вийшов на побачення з голкіпером, переграв його і пробив по порожніх воротах. Цей удар парирував захисник, який «виріс» на лінії, але на добиванні першим опинився Бланко-Лещук й цього разу врятувати ворота вже не було кому.

Після взяття воріт гра вирівнялася, інколи навіть «Шахтар» починав грати першим номером, правда моментів від цього не побільшало. Подвоїти перевагу «Шахтаря» міг Фред, але не реалізував вихід на побачення з Альваресом, а в іспанців міг відзначитися невгамовний Гвідетті.

Перед матчем-відповіддю, який відбудеться у Харкові, «гірники» мають невеличку перевагу, але ще нічого не вирішено.

https://www.youtube.com/watch?v=Aw5fw-sZY1g


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися