Пенсіонерка, яка народила в 65, хоче заміж
Україна

Пенсіонерка, яка народила в 65, хоче заміж

27 лютого 2017, 11:15
0
1
Сподобалось?
1

Чернігівка 71-річна Валентина Підвербна, яка 6 років тому народила доньку Ганну-Марію, розповіла, що хоче заміж. Про це пише "Сьогодні".

Жінка народила дитину за допомогою штучного запліднення, ставши найстаршою мамою в Україні. Гроші на цю операцію вона збирала кілька років.

"Хотілося б вийти заміж, але тільки за хорошу людину, за такого, який любив би і мене, і мою дочку", – говорить Підвербна.

Розповідає, що донька росте розумною дівчинкою. Гарно співає та танцює. Як і будь-яка інша дитина, любить побешкетувати.

"Раніше ми з нею дивилися телевізор, але якось вона вдарила по ньому, від нього повідлітали деталі. Я його викинула, а нового телевізора нам не треба. Буває, що лаю її, коли вона нашкодить. Було, поламала всі меблі, а колись же ці меблі були новими", - додає.

За словами сусідів, дівчинка ніколи не бавиться з іншими дітьми. Її не пускає мама. Вона пильно слідкує за здоров'ям дівчинки. Ніколи не бачили її застудженою.

"Я зрозуміла, що родина і діти подовжують життя, на відміну від самотності. Усім, хто говорив, що дитину у мене потрібно забрати, відповім так: ну їх у баню! Мені є для кого жити, дитина для мене - сенс життя, я за дочку готова життя віддати. Вона мене дуже любить, і я її", - каже Підвербна.

Жінка готується святкувати день народження доньки. Придбала до свята курку. У майбутньому мріє мати дачу за містом та свій город, щоб вирощувати там овочі й фрукти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися