Голові Державної фіскальної служби Насірову оголосили підозру і при спробі затримання він захворів
Україна

Голові Державної фіскальної служби Насірову оголосили підозру і при спробі затримання він захворів

3 березня 2017, 10:22
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ввечері НАБУ провела обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі Державної фіскальної служби, в рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями Романа Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти колишнього народного депутата Олександра Онищенка.

Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ «Укргазвидобування», в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 мільярди гривень.

На той момент керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров був в урядовій лікарні «Феофанія». Представники НАБУ приїхали сюди, щоб затримати його для проведення слідчих дій. Однак лишень змогли зачитати підозру. Адже Романа Насірова, за традицією українських високопоставлених хабарників та корупціонерів, враз підкосила недуга. У нього діагностували інфаркт міокарда. Романа Насірова у супроводі інспекторів НАБУ перевели у кардіореанімацію. Раніше молодий очільник фіскалів завжди випромінював впевненість і здоров’я.

https://www.youtube.com/watch?v=ijdzSBHs-yk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися