ПриватБанк святкує 25-річчя запуском нових сервісів для клієнтів
Україна

ПриватБанк святкує 25-річчя запуском нових сервісів для клієнтів

24 березня 2017, 11:49
0
0
Сподобалось?
0

19 березня ПриватБанк  відсвяткував своє 25-річчя. Але не вечірками та сотнями гостей, а надзвичайною презентацією про плани й ініціативи, які мають на меті покращення життя українців.

Презентацію відкрив голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак, який нагадав цікаву історію створення банку. Перший офіс було відкрито в дев’яти кімнатах гуртожитку технікуму, а Сергію Тігіпку, який його очолював, доводилося їхати на роботу в будці «Москвича»-«чобітка», бо в салоні було місце лише для шофера та бухгалтера.

І от з тих дев’яти кімнат з одним телефоном і 50 тисяч доларів статутного фонду ПриватБанк виріс до рівня одного з найбільших державних банків України й одного з лідерів цифрового банкінгу в світі.

Банк створює сервіси та послуги, аналогів яким практично не існує. Нині послугами Привату користуються  більше 20 мільйонів жителів України, з них п’ять з половиною мільйонів щоденно послуговуються он-лайн-сервісом «Приват24», 150 тисяч українців створили власний бізнес за допомогою програми банку «КУБ».

Провідні менеджери банку представили новітні технології короткими та яскравими демонстраціями.

Відкриття юридичної особи онлайн. Достатньо однієї хвилини, щоб фізична особа зареєструвалася та одержала статус юридичної особи-підприємця. Відразу ж можна отримати кредит на підприємницьку діяльність, скориставшись різними програмами, найпопулярнішою з яких зараз є «КУБ» – «Країна успішного бізнесу». І найкраще розпочати успішну діяльність за допомогою додатку «ПриватМаркет» – на цей момент через нього веде бізнес більше ста тисяч різних компаній.

Можливість створення адекватних і правдивих тендерів для фізичних осіб та державних або комунальних підприємств через додаток «ПриватМаркет». Вигода саме таких тендерів – відстеження завищених розцінок  та участь у торгах тільки перевірених компаній. Повноцінний запуск цієї програми відбудеться з 1 червня 2017 року.

Сервіс «Соціальний кабінет». Наразі в Приваті обслуговуються три мільйони пенсіонерів, тому банк приділяє велику увагу розвитку сервісів для цього сектору користувачів. Наприклад, розроблена послуга обрахунку майбутньої пенсії – варто лишень пройти в он-лайн-кабінет і заповнити дані у вкладці «Розрахунок майбутньої пенсії». Програма може навіть підказати, які періоди стажу варто включати в обрахунок, щоб отримати більшу пенсію. Цей сервіс уже готовий працювати, головне, щоб його підтримали в Пенсійному фонді.

Наступна послуга – «Допомога в оформленні субсидії». Тут так само потрібно заповнити дані у відповідній вкладці в «Соціальному кабінеті» – й можна отримати розрахунок субсидії, який потім треба лише надіслати у відділ субсидій.

«Комунальний кабінет» – сервіс, в якому можна взнати всі свої заборгованості й оплатити комунальні послуги.

Також практично готовий до роботи сервіс  «Картка городянина» – надзвичайно зручна програма, яка допоможе оплачувати всі міські (проїзд у громадському транспорті, парковки й ін.) та комунальні послуги за допомогою карти ПриватБанку чи QR-коду в «Приват24».

За підтримки Міністерства освіти України створено унікальний сервіс «Студент» – цифровий студентський квиток, який дає можливість відслідковувати персональний розклад занять, отримувати розсилку навчальних матеріалів та тестів – і це лише початок!

Також ПриватБанк  ініціює можливість надання послуг, які зараз надають ЦНАПи, в кожному своєму відділенні – як можливість максимальної доступності послуг та ефективного зменшення державних видатків у цій сфері.

Усі виступи були побудовані як діалог консультанта і потенційного клієнта, який використовує сервіси й технології банку. А випробувати їх була можливість у демозоні конференції, оформленій у фірмовому стилі ПриватБанку. За допомогою сканера QR-коду можна без черг оплачувати не лише комунальні платежі, парковку, рахунки в ресторані, а й записатися на прийом до невропатолога чи окуліста, отримувати і відправляти посилки в поштоматах банку та багато іншого.

Презентацію відвідав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який підкреслив, що після націоналізації ПриватБанк залишається лідером серед банків України.

Наталя ТОЛМАЧОВА

Ліцензія НБУ № 22  від 05.10. 2011 р.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися