Тріумфальний український вечір боксу в США (відео всіх боїв)
Україна

Тріумфальний український вечір боксу в США (відео всіх боїв)

10 квітня 2017, 11:41
0
0
Сподобалось?
0

Українці Олександр Усик, Олександр Гвоздик та Василь Ломаченко, вранці 9 квітня за київським часом на арені MGM National Harbor у США провели свої чергові поєдинки.

Олександр Усик захистив титул чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі (до 91 кг). Українець за очками 117:110 переміг американця Майкла Хантера. До цього суперник Усика провів 12 боїв на професійному рингу і всі виграли (8 з них нокаутом). Його Олександр бомбардував увесь бій. Лише неймовірна стійкість американця у 10-12 раундах дозволила йому вистояти до фінального гонга. Ця перемога стала 12 для Усика.

https://www.youtube.com/watch?v=0rQVCdZMl3s

У наступному поєдинку українець Олександр Гвоздик захищав регіональний титул чемпіона Північної Америки за версією NABF у поєдинку з кубинцем Юніескі Гонсалеса. Цього разу все закінчилося вже у третьому раунді. Це був перший нокаут у кар’єрі для кубинця.

https://www.youtube.com/watch?v=DhvNx8SDhFA

Головною подією вечора боксу стала зустріч чемпіона світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василя Ломаченка та регулярного чемпіона за версією WBA американця Джейсона Сосу. Українець влаштував знущальне побиття суперника. І, попри серйозну витривалість і силу характеру, суперник українця не вийшов на десятий раунд, пропустивши у дев’ятому чимало ударів по корпусу.

https://www.youtube.com/watch?v=6gTfyG48Ekk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися