Віктор БОБКО
Україна

Пережив напругу в 10 тисяч вольтів — і став допомагати людям

19 травня 2017, 12:02
0
2
Сподобалось?
2

«Звідкіля цей струм, я ж відключив трансформаторну установку?» – це була перша думка Віктора Бобка, коли прийшов до тями після пережитої клінічної смерті, зазнавши ураження струмом напругою 10 тисяч вольтів. Коли повернувся до життя, над ним чатували лікарі «швидкої допомоги», які дорогою до лікарні боялися втратити пацієнта, бо тіло чоловіка вже почало покриватися темними плямами.

Подолав три смерті

– Це було чудо, що я вижив, – переконаний Віктор Бобко із села Богданівка Київської області багато літ по тому. – Але доля приготувала мені іншу смерть, повільну, нестерпну – невиліковну хворобу. Залишалося чекати свого останнього дня. Та знайшов у собі сили і, здавалось би, без надії почав шукати порятунок. І так сталося, що зустрів свого лікаря, професора Корчинського, у київській поліклініці № 20. Боротьба з недугою забрала багато сил. І, на диво, 11 років тому подолав смерть удруге.

Однак це були не всі випробування, які випали на його долю.

– Настала весна 2013 року, – продовжує мій співрозмовник. – Якось уранці вийшов на вулицю: трава зеленіє, пташки співають, а мене це дратує. Ніщо не тішить. І зрозумів, що душа заскорузла, висохла – і я знову помираю. Бо, крім підприємництва без вихідних, іншого життя не помічав, а бізнес, поки не «задушить», не відпустить.

Прозріння прийшло напередодні зимового Миколи Чудотворця. Сну не було, лежав і думав, закривши очі. Раптом у правому кутку кімнати побачив видіння: у фіолетовому ореолі силует стрункої моложавої жінки в довгій сукні. Розплющив очі – вона зникла. Заплющив – знову з’явився фіолетовий ореол.

– Це був не сон, не галюцинації, – згадує чоловік. – Міг лише припустити, що то сама Богородиця. Може, так і є. Наступного вечора вже чекав, чи прийде вона. Але замість жінки побачив кулю діаметром 50 сантиметрів, що світилася різними барвами. Спочатку подумав, що то алмазний пил, який переливається всіма кольорами райдуги, але він мав би масу і залишав би шлейф – подумав, бо далася взнаки технічна освіта. Натомість на душі стало тепло і радісно. Згодом зліва від кулі вималювались обриси будинків. Куля зникла. Аж раптом на її місці з’явилася золота пляма, яка перетворилася на церкву з хрестом. І я зрозумів, куди потрібно поспішати, поки є час, і де шукати сенс життя.

Правильно дихаєш – масажуєш внутрішні органи

Дух, душа і тіло тісно пов’язані між собою. У цій простій одвічній істині Віктор Бобко не сумнівається, бо пересвідчився на власному прикладі. Тому, піклуючись про фізичне здоров’я, використовує надбання традиційної медицини. Це і тренажер Фролова, який «навчає» людину правильно дихати й таким чином забезпечувати функціонування всіх внутрішніх органів, тобто здійснюється їх масаж, зокрема і підшлункової залози. За допомогою цього тренажера можна перемогти діабет без медикаментів. Також Віктор Бобко використовує досвід професора Бубновського, щоб тренувати кістково-м’язову систему, і практику психолога Тойча, який допомагає керувати емоціями, від чого також залежить здоров’я людини…

Віктор Іванович знає, як поповнити щитовидну залозу йодом, і вважає це одним з найважливіших кроків до здорового життя, адже збій у її роботі призводить навіть до онкологічних захворювань. А ще навчає діагностувати себе та продукти, які ми вживаємо, в домашніх умовах за допомогою маятника, рамки, методики індійського лікаря Армзолаха, який практикує в одній з київських медичних установ.

– Чимало наших проблем пов’язано, як називаємо, з густою кров’ю, – зупиняється на одній Віктор Бобко. – Як із цим боротися? Найперше поміняйте тип мислення з «У мене густа кров» на «Я хочу розрідити свою кров». Вживайте щодня по 30 грамів води на кілограм ваги. Виключіть із раціону каву, чай, спиртні та солодкі напої. Дотримуйтеся роздільного харчування. Вживайте по 500 грамів овочів та фруктів щодня. Звіряйте своє харчування згідно з біоритмом роботи внутрішніх органів. Подбайте про стан судин. І, звичайно ж, позбудьтеся негативних емоцій, шукайте позитивні. Як бачите, все геніально просто. А ще важливо не забувати про щоденну молитву та добрі справи. І будьте здорові!

Наталія ЛЕГКА, Київська область

Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися