Аміну Окуєву та Адама Осмаєва намагався вбити особистий кілер Рамзана Кадирова
Україна

Аміну Окуєву та Адама Осмаєва намагався вбити особистий кілер Рамзана Кадирова

3 червня 2017, 12:51
0
0
Сподобалось?
0

У Києві намагалися вбити екс-бійця полку «Київ» Аміну Окуєву та її чоловіка екс-керівника миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва, які фактично з перших днів російської агресії стали на захист України у лавах добровольчих батальйонів.

Чоловік, який назвався іноземним журналістом, завчасно домовився із подружжям про зустріч за посередництвом помічниці Савіка Шустера. Кілер видавав з себе працівника видання La Monde. Коли відбулася зустріч, вбивця запросив Окуєву та Осмаєва в автомобіль, сказав, що хоче сфотографувати, але вихопив пістолет ПММ і кілька разів вистрілив у груди Адаму Осмаєву. Аміна Окуєва миттєво вихопила свій нагородний пістолет ПМ і зробила кілька пострілів у відповідь. У Осмаєва серйозні поранення, але як повідомила Аміна Окуєва на своїй сторінці у «Фейсбук», сьогодні він уже почав говорити і пробує при підніматися. У нього наскрізь пробита легеня, частину органу довелося видалити. Також поранена печінка.

Нападник, теж вижив, хоча, найімовірніше, залишиться інвалідом, оскільки у нього куля застрягла у хребті. Нині кілер вже дає свідчення слідству. При ньому знайшли український паспорт на ім'я Олександра Дакара. Сам він представлявся Алексом Вернером. Є інформація, що насправді це професійний убивця на прізвисько «Дінго», який виконував особисті «замовлення» Рамзана Кадирова й знищував чеченців-опозиціонерів по усьому світу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися