Віктор ЯРЕМЧУК
Україна

Коли закінчиться війна і яким буде 2018 рік?

5 січня 2018, 17:47
0
0
Сподобалось?
0

Яким буде рік Собаки? Серед багатьох прогнозистів відповідь дають відомий фахівець з китайської метафізики астролог Віктор Яремчук та провісниця Софія з Києва. Вірити їхнім передбаченням чи ні – особиста справа.

Чи стане Донбас нашим

За словами Віктора Яремчука, щороку здійснюється левова частка його прогнозів, бо вони базуються на давніх вченнях, які отримали світове визнання. Він стверджує, що у 2018 році вирішення питання війни на сході як ніколи ймовірне:

– Може статися якась масштабна подія. Швидше за все, у квітні. Вона спричинить або взагалі втрату Україною своїх позицій, або різке покращення ситуації. От, наприклад, якщо Петро Порошенко поставить командуючим армією людину, яка народилася в рік Земляної Собаки, тоді може відбутися масштабна акція. Наприклад, захоплення Донецька чи Луганська. А це дуже ймовірно, бо планета Земля може діяти дуже рішуче. У такому випадку війна просто закінчиться і територія стане нашою.

Віктор Яремчук передбачає, що у 2018-му може повторитися фінансова криза 2008 року. Бо до того багато грошей було зроблено з повітря, і коли у 2008 році прийшов елемент землі і «закрив» ці потоки, тоді стався фінансовий обвал. Зараз подібна ситуація. Тому варто свої фінансові заощадження вкладати у матеріальні речі або стійку валюту.

– Доки у нас не буде справді парламентської республіки, доля країни залежатиме від Президента. Петро Порошенко народився у рік Кози. До того ж, тут присутня Вода Інь, яка звикла брати своє балачками. У 2018 році це не пройде. До того ж, Президента уже «підпирають» елементи Землі. Наприклад, один з них – Саакашвілі. Так, звісно, це ще той шоумен. Це так званий сьомий вбивця для Води Інь. І Порошенко ще не раз візьметься за голову: «Для чого ж я його запросив?» Також іще дві людини будуть тривожити Порошенка: Ляшко (Дракон) – теж елемент Землі, і Наливайченко – Земляний Собака. Тому Главі держави треба не один буфер (Гройсман), а хоча б ще два-три. І щоб захиститися, нарешті він має зробити конкретні «земляні» дії, зокрема продати фабрику у Липецьку.

Бачила у снах кровопролитні бої

Провісниця Софія з Києва з чотирьох років почала бачити дивні ви­діння. Ще дитиною зрідка використовувала свій дар, інколи передбачала друзям та знайомим. Лише з 24-х років, коли створила власну сім’ю і повністю перейняла бабусині знання та досвід, стала постійно допомагати людям. До Софії звертаються з різними проблемами –  хворобами, особистими драмами та неприємностями на роботі. Табу – робити щось, що може комусь нашкодити. До прикладу, виставляє за двері жінок, які хочуть когось приворожити. Допомагає Софія лише тоді, коли чоловік пішов із сім’ї до іншої. «Зчитувати» інформацію допомагають підручні матеріали – віск, кавова гуща та маятник.

Також Софія щоночі бачить віщі сни. До прикладу, усе, що відбувається з нею протягом дня, вже побачила напередодні уночі. Інколи сновидіння віщують певні події, про які жінка воліла б не знати, адже ніяк не може на них вплинути.

– Зрідка у мене бувають сни, які стосуються чогось глобального, – зізнається Софія. – Так було у 2014 році, коли за місяць до початку першої хвилі мобілізації цілу ніч я бачила страшні кровопролитні бої. Довгий час не могла прийти до тями, бо важко вірилося, що в країні розпочнеться війна. У тому ж сні з’явилась цифра «5», що свідчить про закінчення воєнних дій через п’ять років, тобто у 2019-му.     

Сергій НОВАК, Тетяна ІЗОТОВА

Передрук заборонено!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися