Тамара ГУПАЛЮК
Україна

Майже 40 літ трудиться на пошті

1 лютого 2018, 16:21
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні газета «Вісник+К», а також наш журнал «Люди і долі» йдуть у найвіддаленіші куточки України. І за це – низький уклін поштовикам. Бо сніг чи дощ, палить сонце чи допікає мороз, вони несуть періодику до читачів. Особливо тепле слово хочеться сказати працівницям відділення поштового зв’язку села Гніздичне Збаразького району Тернопільщини – трьом Миколаївнам: Галині Калині, Марії Язловецькій та Людмилі Демчак. Завдяки їм у навколишніх селах «Вісник+К» став наче рідний.

А керує листоношами Тамара Гупалюк. Вона уже тридцять сім літ трудиться на пошті, з яких двадцять очолює відділення. Свою роботу дуже любить і радіє, що саме такий – хороший, самовідданий – підібрався у неї колектив.

Дівчата щотижня розносять читачам понад 500 примірників періодики. Нам приємно, що значну їх частку становлять наші видання. Хоч і зізнаються листоноші: з «Вісником+К» познайомилися випадково. Адже у Гніздичне прийшла у невістки дівчина із сусіднього району й привезла із собою нашу газету, щоб передплатити. Показала тутешнім мешканцям – і людям видання сподобалося. Тепер відданою нашою читачкою є навіть мама начальниці пошти.

Наталія КРАВЧУК, Тернопільська область

Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися