Що напророкувала Ванга Україні у 2018 році
Україна

Що напророкувала Ванга Україні у 2018 році

18 лютого 2018, 09:59
0
0
Сподобалось?
0

Провидиця Ванга… Її ім’я гриміло на весь світ. Бо майбутнє ця проста незряча жінка читала, немов відкриту книгу. Передбачала не лише несподівані повороти у житті людей, а й бачила доленосні зміни в існуванні країн та навіть всесвіту. Дар Ванги визнали перші особи СРСР і присвоїли їй звання «Почесний екстрасенс Радянського Союзу». І хоч жінка уже понад двадцять літ тому відійшла в інший світ, та залишила по собі чимало пророцтв на майбутнє. Є й передбачення від провидиці для України на 2018 рік.

Дар відкрився після страшної бурі

Ванга народилася у 1911 році в тоді ще Османській імперії. За національністю вона – болгарка. Була звичайною, цілком здоровою дівчинкою. З дитинства на її долю випало чимало труднощів. У Першу світову війну батька мобілізували в болгарську армію. Мати ж померла, коли Вангелія (таке ім’я провидиця мала при народженні, воно означає «вісник добрих новин») була ще маленька. Тож дівчинка росла під наглядом сусідки. Зі спогадів рідних відомо, що вона змалку любила гратися «наосліп»: щось ховала, а потім, зав’язавши очі, шукала. Та невдовзі дивна гра перетворилася у страшну реальність.

Якось краєм пронеслася страшна буря. Небо враз стало чорне, здійнявся такий вітер, що з корінням підіймав дерева. Той смертоносний вихор підхопив і 12-річну Вангу. Рідні довго шукали дівчину, і врешті знайшли за два кілометри від місця, де її стихія забрала. Вона лежала нерухомо, очі були засипані піском. Коли спробувала підвестися, зрозуміла, що не може відкрити повіки. Вони ніби прикипіли, зрослися з очима і страшенно боліли. Жодне лікування не допомогло, тож у дівчини констатували сліпоту. Ванга молила Бога про диво. І лише згодом зрозуміла, що воно вже сталося – отримала дар ясновидіння.

По прогноз приходили Гітлер і Брежнєв?

Коли їй виповнилося шістнадцять, почала робити перші передбачення – шукала зниклих овець, не виходячи з рідної хати у болгарському селі Петрич. Потім стали звертатися люди з проханням розказати їм їхню долю. Ванга зізнавалася, що життя будь-кого, хто стоїть перед нею, пробігає у її свідомості, як на екрані, від народження й аж до самої смерті. Тож безпомилково розповідала усе, що було, й могла з великою точністю сказати, що буде. Особливо багато людей приїжджали до неї в роки та після Другої світової війни. Перед тим жінці було видіння. Ніби прискакав до неї білий вершник – архангел Михаїл – і повідомив, що відтепер вона буде допомагати людям, відповідати на їхні питання і давати поради. Так і сталося. До її хатини йшли вдень та вночі. Рідні благали допомогти розшукати зниклих безвісти. Кому озвучувала втішну новину, а у когось відбирала останню надію розповідями про загибель солдатів чи полонених. У 1942 році провидицю відвідав і болгарський цар Борис III. Нібито Ванга вказала йому дату й обставини його смерті.

Кажуть, до Ванги у війну по пораду звертався й сам Адольф Гітлер. Мовляв, він залишився дуже невдоволеним її пророцтвами. Правда це чи легенда, невідомо, адже жодних документальних підтверджень цієї зустрічі нема.

Проте відомо, що у повоєнні часи до Ванги по передбачення приїжджало не лише партійне керівництво Болгарії, а й Радянського Союзу, зокрема й Генеральний секретар ЦК КПРС Леонід Брежнєв.

До хвилини вгадала свою смерть

Власне, й заміж Вангелія вийшла завдяки своєму дару. Димитро Гуштеров пообіцяв одружитися, якщо дівчина викаже йому вбивць брата. Чи був щасливий цей шлюб, невідомо. Та дітей з чоловіком Ванга не мала. Коли благовірний помер, до її дому прибився хлопчик Дмитро. Його й стала виховувати як сина.

Ця сліпа жінка відчувала чужі хвороби й багато кому допомагала, лікуючи травами. Бувало, що недужих направляла до інших цілителів або офіційних медиків. При цьому не називала прізвищ та посад, а просто казала: у такому-то місті живе така-то людина.

А йшла до Ванги по допомогу сила-силенна народу. Зважаючи на це, жінку у 1967-му оформили як державного службовця. Вона мала офіційну зарплату у розмірі 200 левів на місяць, а візит до провидиці гості оплачували. Для громадян країн «соціалістичного табору» прийом коштував 10 левів, для решти – 50 доларів США. А в 1990 році президія Асоціації екстрасенсів СРСР присвоїла Ванзі звання «Почесний екстрасенс СРСР».

На схилі літ ясновидицю підкосив рак. Вона лікувалася, хоч наперед знала дату своєї смерті. Вгадала, коли помре, до хвилини – 11 серпня 1996 року о 10 годині 10 хвилин. Перед смертю нібито повідомила, що такі ж уні­кальні здібності, як вона, має десятирічна дівчинка з Франції. Мовляв, невдовзі про неї теж довідається світ.

Китай «захопить» світ, а все українське стане модним

Вже збулося чимало передбачень Ванги, які вона робила на майбутнє. Про введення радянських військ у Чехословаччину, затоплення російського атомного підводного човна «Курськ», теракт у США 11 вересня 2001 року. Також вона у 1981 році напророкувала страшну атомну трагедію «біля Києва» – і через п’ять років «бахнув» Чорнобиль.

Яким вона бачила нинішній рік? Ванга передбачала, що у 2018-му «поїзди почнуть літати на проводах до самого сонця». Також, що зупиниться видобуток нафти, і планета отримає можливість відпочити. А ще, що Китай стане провідною світовою державою й нав’язуватиме іншим країнам свою волю. Війна у Сирії триватиме.

Україну бачила такою: говорила про повстання українців у 2018 році проти уряду, оскільки людям набридне брехня, проблеми з економікою і військові дії. Що наступним президентом країни буде представник середнього класу. Тоді й зросте рівень життя громадян, налагодяться внутрішні і зовнішні полі­тичні відносини, вирішиться військовий конфлікт на території Донбасу. Говорила, що все українське стане модним, а нашу культуру знатимуть у світі.

Ванги вже давно нема, а її феномен досі залишається одним з найзагадковіших. Дослідники, які вивчали екстрасенсорні здібності жінки за життя, так і не змогли дати на свої ж запитання відповіді.

Підготувала Наталія КРАВЧУК

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНО!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися