На 100 тисяч скоротилася за місяць черга на закордонні біометричні паспорти
Україна

На 100 тисяч скоротилася за місяць черга на закордонні біометричні паспорти

19 квітня 2018, 10:10
0
0
Сподобалось?
0

Це стало можливим після введення в експлуатацію на поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації документів. Її було придбано у 2017 році. Якщо у середині березня загальна черга на персоналізацію закордонних паспортів становила близько 700 тисяч, то на  ранок 16 квітня черга 572 тисячі, -повідомляє Державна міграційна служба України.

«Динаміка подальшого зменшення черги та скорочення реальних термінів видачі паспортів залежатиме від  попиту на закордонні паспорти, -кажуть у відомстві.

Враховуючи затримки у видачі закордонних паспортів через технічну неспроможність виробника персоналізувати закордонні паспорти в умовах підвищеного попиту, Державна міграційна служба не радить будь-яким чином планувати подорож за кордон (включаючи купівлю квитків, бронювання проживання тощо), не маючи на руках діючого паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Міграційна служба також нагадує, що будь-які пропозиції від будь-яких посередників щодо надання послуг з «прискорення» оформлення закордонних паспортів є незаконними. Інформацію про таких «посередників» міграційна служба передає до Нацполіції для подальшого реагування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися