Волинян запрошують до участі у Всеукраїнській акції «Донеччина зустрічає своїх захисників»
Україна

Волинян запрошують до участі у Всеукраїнській акції «Донеччина зустрічає своїх захисників»

15 червня 2018, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

 4 - 5 липня 2018 року у м. Краматорську  відбудеться Всеукраїнська акція «Донеччина зустрічає своїх захисників»,  мета якої - зустрічі дітей і молоді з учасниками АТО в Донецькій та Луганській областях, -повідомляє прес-служба ОДА.

Зокрема, запланована презентація проектів, пов’язаних із ветеранами АТО, навчання  молоді щодо надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях, а також урочисті заходи, присвячені дню визволення  Краматорська та Слов’янська від незаконних збройних формувань

Тож до участі в акції запрошують представників громадських об’єднань військово-патріотичного виховання, представників ветеранських організацій учасників АТО. Заходи відбуватимуться в ІІ етапи.

І етап. 4 липня – Наметове містечко м. Краматорськ, г. Карачун: спілкування з ветеранами АТО.

ІІ етап. 5 липня – відвідування учасниками 4-х міст: Бахмут, Лиман, Слов’янськ, Костянтинівка. Спілкування з мешканцями, вшанування пам’яті загиблих, покладання квітів; участь у заходах, присвячених дню визволення міст Краматорськ та Слов’янськ від незаконних збройних формувань.

Слід зазначити, що захід «Донеччина зустрічає своїх захисників» організовано Міністерством молоді та спорту України спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації за співпраці з громадською організацією «Союз ветеранів АТО Донбасу», громадськими патріотичними організаціями Донецької області.

Учасники будуть забезпечені харчуванням під час заходу протягом двох днів 4 -5 липня. Організатори забезпечують проживання.

Контактні особи: Назаров Олексій – тел. 0667904773, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та гендерної рівності управління у справах сім’ї та молоді Департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької обласної державної адміністрації

Саввін Олексій – тел.0987451480, головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися