За добу поліція зафіксувала два факти травмування неповнолітніх струмом
Україна

За добу поліція зафіксувала два факти травмування неповнолітніх струмом

5 липня 2018, 16:23
0
0
Сподобалось?
0

Цієї доби зафіксовано два випадки травмування неповнолітніх. 

У Чернігівській області четверо неповнолітніх вирішили скоротити шлях та піти до кафе залізничними коліями. Заради розваги восьмикласниця залізла на один із вагонів, які стояли без потяга. В результаті школярка отримала ураження електричним струмом. Неповнолітню доправили до лікарні. Медичні працівники діагностували у дівчини опіки 1-3 ступеня, опіковий шок другого ступеня. Наразі дівчина отримує повну медичну допомогу.

 На Київщині компанія  молодих людей гуляла на вокзалі. Один із хлопців вирішив дістатись до верхівки залізничного мосту, щоб зробити фото. Юнака  вразила дуга високовольтної лінії, напругою майже 10 тисяч вольт. Підлітка доправили до лікарні, однак медикам не вдалося врятувати життя 15-річного школяра. За обома фактами розпочаті кримінальні провадження. Тривають досудові розслідування.

Поліцейські звертаються до батьків з проханням роз'яснювати підліткам, що трамваї, вагони електричок  та тролейбуси – це транспорт підвищеної небезпеки, на даху якого розміщене обладнання високої напруги. Воно несе смертельну загрозу, навіть якщо людина не контактує з так званими струмоведучими частинами.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися