Прикордонники просять  підвищити зарплату
Україна

Прикордонники просять підвищити зарплату

28 серпня 2018, 10:27
0
0
Сподобалось?
0

Державна прикордонна служба України вишукує можливості для збільшення мінімального грошового утримання. Про це повідомив Голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

«У 2014 році, з початком російської агресії, мінімальне грошове утримання прикордонника становило близько  1400 гривень. Зараз ми говоримо  про нижчий рівень у 8 тисяч гривень, але і цього в сучасних умовах вже недостатньо», - зазначив керівник прикордонного відомства.

Петро Цигикал відмітив, що Адміністрація Держприкордонслужби звернулася до Кабінету Міністрів України та інших компетентних центральних органів виконавчої влади з проханням вишукати можливість задля збільшення із жовтня мінімального рівня грошового утримання для прикордонників.

«Ми розраховуємо на підтримку, адже наші підрозділи щодня, так само як і Збройні сили України, Національна гвардія та інші правоохоронні органи виконують завдання із відновлення територіальної цілісності держави. Сподіваємося, що спільними діями нам вдасться гарантувати підвищення рівня грошового утримання відсотків на 30%», - сказав Голова Держприкордонслужби.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися