Діти - у полоні власного батька
Україна

Діти - у полоні власного батька

30 серпня 2018, 20:03
0
0
Сподобалось?
0

У Києві звільнили із заручників чотирьох дітей, яких тримав озброєний батько. Аби їх визволити, київська поліція провела спецоперацію. Чоловік узяв у заручники чотирьох дітей і погрожував копам зброєю. Поліцейські спершу намагались його вмовити - він випустив лише найстаршу, 13-річну доньку. Аби звільнити її менших сестричок та братика, силовики вирішили брати оселю штурмом. Про це йдеться в ТСН.

Після пережитого мама дітей Катерина розповідає, що все почалося ще вдосвіта, коли вона із дітьми спали. Колишній чоловік Олександр, з яким вони жили разом, почав поводитися неадекватно.

Олександр зачинився і взяв у заручники 4-х дітей. Почав погрожувати зброєю. Катерина викликала поліцейських.

"Він був одягнений у бронежилет, металеву каску. В нього була вилучена холодна зброя, а також дві одиниці вогнепальної зброї", - говорить начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

4-х визволених після штурму дітей оглянули медики, найменших шпиталізували.

ТСН відомо, що затриманий ніде не працював, займався фехтуванням. Кілька років тому 2 місяці був в АТО, але у бойових діях участі не брав. Служив у ремонтній бригаді. Близькі зізнаються, що напади агресії і неадекватну поведінку останнім часом у нього помічали дедалі частіше.

Раніше за свої діяння чоловік відбувався лише штрафами. Тепер  слідчі порушили кримінальне провадження. За ґратами він може провести до 15 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися