ЗНО-2019: тести з чотирьох предметів
Україна

ЗНО-2019: тести з чотирьох предметів

27 вересня 2018, 11:55
0
0
Сподобалось?
0

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2019 році відбудеться з 20 травня до 12 липня. Його учасники зможуть скласти тести з чотирьох предметів. Про це повідомляється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Загалом у межах ЗНО-2019 абітурієнти зможуть обрати з 11 предметів: українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Для випускників шкіл результати ЗНО з трьох предметів будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації. Випускники в обов’язковому порядку повинні скласти українську мову і літературу, математику або історію України (на вибір учасника) і ще один предмет з переліку.

Варто зауважити, що у 2019 році ЗНО з української мови та літератури, а також математики або історії України (на вибір), складатимуть студенти закладів професійної, вищої освіти, які у 2019 завершать здобуття повної загальної середньої освіти. Таким учасникам результати тестування будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися