На Кіровоградщині п’яний пацієнт зачинив у кабінеті та катував медиків
Україна

На Кіровоградщині п’яний пацієнт зачинив у кабінеті та катував медиків

29 вересня 2018, 20:50
0
0
Сподобалось?
0

У Знам'янці на Кіровоградщині нетверезий чоловік забарикадувався у приймальному відділенні місцевої лікарні і понад годину катував двох жінок – медсестру лікарні і фельдшера «швидкої».

Як ідеться у сюжеті ТСН, у медзаклад пізно ввечері привезли непритомного п’яного чоловіка. У відділенні чергувала одна медсестра. Швидку до п’яного викликали поліцейські. Коли фельдшер закотила його до приймального відділення, він раптом очуняв, зачинив зсередини двері і розбив мобільні телефони жінок.
«Він тримав нас у заручниках, у нас не було жодної можливості ані подзвонити, ані крикнути. Мені здавалось, що це була вічність. «Тільки рипнешся, я тобі очі повиколюю». Він розложив на столі шпателя металічні і почав в мене метати», – згадує медсестра Людмила Джавілова.
Ще гірше довелося фельдшеру «швидкої» Ірині.
«Він мене душив, заламував руки назад, бив. Взяв шпатель: «Я його зараз заточу, знімай штани, знімай труси, я переріжу стегнову артерію, тобі залишилося жити дві хвилини – прощайся з дітьми та онуками», – розповідає фельдшер Ірина Дементьєва.
Це тривало понад годину. Зрештою Ірина вирвалась і кинулася по допомогу. Поліція, яка приїхала на виклик, вгамувала пацієнта, склала на нього адмінпротокол за дрібне хуліганство та появу в нетверезому стані в громадському місті і відпустила.
За це передбачений штраф від 51 до 119 гривень. Чи карати нападника за катування та побиття – правоохоронці ще вирішують. Тим часом медики наполягають на відкритті кримінальної справи, бо від отриманих травм жінки оговтуватимуться не один тиждень.
Нападнику 40 років, він має сім‘ю і роботу. Раніше із законом проблем не мав. Вибачатися до скривджених медиків не приходив.
Колеги потерпілих бояться виходити на роботу. Вночі у приймальному відділенні чергує одна медсестра, бо лікарня економить бюджетні гроші. Як захистити людей від подібних випадків, адміністрація закладу ще не вирішила. Єдине, на що нині може вистачити коштів -  облаштування «кнопки тривоги» держохорони.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися