Фільми категорії «18+» показуватимуть у кінотеатрах  цілодобово
Україна

Фільми категорії «18+» показуватимуть у кінотеатрах цілодобово

5 жовтня 2018, 18:33
0
0
Сподобалось?
0

Рішення щодо скасування часових обмежень демонстрування фільмів з індексом «18» ухвалив  Кабінет Міністрів України. Це,  на його думку,   сприятиме урізноманітненню вечірніх сеансів у кінотеатрах та запровадженню прогресивного зарубіжного кінодемонстраційного досвіду в Україні. Про це  повідомляє  Міністерства культури.

Рішення  розроблене Міністерством культури України і  Держкіно за пропозицією громадської спілки «Союз кінотеатрів України» .

Ухвалене Урядом рішення вносить  зміни до Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів. Тепер  демонстрування фільмів  з індексом «18» можливе цілодобово, а раніше було з 18 до 6 години і заборонялося особам віком до 18 років. Стежити за тим, щоб особи до 18 років не допускалися на перегляд фільмів з індексом «18», мають кінотеатри.  У Мінкультури вважають, що таке рішення « матиме позитивний вплив на ринкове середовище, надасть можливість глядачам переглядати фільми у будь-який час доби, що призведе до формування сталої тенденції урізноманітнення кінотеатрального дозвілля поціновувачів національного та іноземного кіно продукту».

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися