Нововолинськом зацікавилися  представники відомого європейського бренду
Україна

Нововолинськом зацікавилися представники відомого європейського бренду

9 жовтня 2018, 15:28
0
0
Сподобалось?
0

У Нововолинську побували  представники відомого європейського бренда, що  виготовляє комплектуючі для салонів легкових автомобілів.  Візит відбувся у рамках робочої програми німецько-української торговельної палати, - повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Гості зустрілися з керівництвом міської влади,  оглянули потенційні об’єкти для інвестування. Найбільше їх зацікавила земельна ділянка «Індустріальний парк Нововолинськ».

За результатами візиту іноземців  досягнута домовленість сторін про створення «дорожньої карти» щодо початку процедури інвестування відповідно до діючого законодавства України.

Впродовж багатьох років Нововолинськ залишається інвестиційним лідером на Волині. Загалом з початку інвестування в економічний сектор міста надійшло 122 мільйони 320 тисяч доларів США прямих іноземних інвестицій, що становить 47 відсотків інвестиційних надходжень Волинського краю.

Більше двох тисяч доларів іноземних інвестицій припадає на одного мешканця Нововолинська. За цим показником місто тримає першість у Волинській області.

Зручне географічне розташування Нововолинська, близькість кордону з Євросоюзом, наявність вільних виробничих площ, розвинена інфраструктура і надалі приваблюють інвесторів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися