Субсидії  на опалювальний сезон рахуватимуться по-новому
Україна

Субсидії на опалювальний сезон рахуватимуться по-новому

9 жовтня 2018, 18:30
0
0
Сподобалось?
0

Субсидії з нового опалювального періоду призначатимуться за фактом опалювальної площі, що використовується для проживання, а не фактичної площі будинку.

Про це під час брифінгу сказав представник  Міністерства соціальної політики України Віталій Музиченко, повідомляє  Укрінформ.

"Нами підготовлено проект змін до системи субсидій, які будуть запроваджені уже цього опалювального періоду, що врегульовують найбільш проблемні питання, що виникають у громадян. У радянські та 90-ті роки громадяни з метою економії власних коштів зводили будинки, де все було під одним дахом: сарай, гараж і житлова площа. Ці приміщення мають достатньо велику площу, але при цьому реально використовується для проживання лише певний відсоток житла. Одна з пропозицій - надання субсидії на опалювальну площу, а не на всю", - розповів Музиченко.

За його словами, на субсидії, що нараховані у 2018 році, буде витрачено 55 млрд грн. Ще близько 20 млрд грн було витрачено на покриття боргів із пільг та субсидій за минулий бюджетний період


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися